Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

 • De Ardennen per fiets: Het Pays de Bastogne

  260,00 

  Dit prachtige korte verblijf (3 dagen / 2 nachten) laat u toe om twee van de mooiste activiteiten in de Ardennen te combineren: de natuur van het grote bos van Saint-Hubert en de geschiedenis in de streek van Bastogne. U verblijft in de prachtige vallei van de Ourthe, het startpunt van twee prachtige 55 km lange fietslussen.

 • De bosweg met de fiets

  560,00 

  De Bosfietsroute is een 191 km lange lus verdeeld in 4 etappes. Het is voornamelijk gelegen in het Grote Woud van Saint-Hubert en laat u toe om één van de mooiste streken van de Ardennen te ontdekken. Al onze accommodaties verwelkomen regelmatig fietsers. Dus uw fietsen zullen veilig zijn. Europ’Aventure zorgt voor alle logistiek: accommodatie, bagagetransport, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ervaring.

 • De Freedom Trail met de mountainbike

  320,00 

  De “Chemin de la liberté” is een nieuwe route ontwikkeld door La Maison de la Randonnée – GTA die verschillende gedenkplaatsen verbindt die zijn opgericht als eerbetoon aan de soldaten en burgers die zijn omgekomen in de Tweede Wereldoorlog in de regio Bastogne. Het stelt u in staat om de belangrijkste plaatsen van de beroemde Slag om de Ardennen te bezoeken.

 • De Grand Tour tussen Lesse en Lomme

  430,00 

  De “Grand Tour tussen Lesse en Lomme” is een parcours dat ontworpen is voor natuur- en bosliefhebbers. Het maakt een lus rond de dorpen Redu, Lesse en Libin en bestaat uit 4 etappes voor +/- 80 km wandelen. Europ’Aventure biedt u de mogelijkheid om het op uw eigen tempo te ontdekken en zorgt voor alles: kwaliteitsaccommodatie, bagagetransport, eventuele transfers,…

 • De Route de la Sûre op de fiets

  260,00 

  Deze lusfietstocht in 2 etappes van 86 km brengt u naar het hart van de Ardennen om het prachtige natuurpark Haute-Sûre te ontdekken, waarvan het landschap wordt gevormd door smalle valleien met authentieke beken en rivieren. Het is een aanrader voor liefhebbers van fietsen, wildernis en eenzaamheid.

 • De Transardennaise

  305,00 

  De Transardennaise is een van de mooiste bewegwijzerde routes in België. Het verbindt La Roche-en-Ardenne met Bouillon in 7 etappes en 160 km. Hij laat u de mooiste landschappen van de Ardennen en de meest typische dorpjes ontdekken. Europ’Aventure biedt u de mogelijkheid om het op uw eigen tempo te ontdekken en zorgt voor alles: kwaliteitsaccommodatie, bagagevervoer, eventuele transfers, terugreis,…

 • De Transardennaise op de fiets

  540,00 

  De Transardennaise op de fiets is ongetwijfeld de beste manier om deze mythische route in een paar dagen te ontdekken. Het brengt u van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon in 3 of 4 etappes en biedt een spectaculair landschap langs de weg. Europ’Aventure zorgt voor alle logistiek, zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf.

 • Escapardenne Eislek Trail

  790,00 

  Het Eislekpad is een van de weinige wandelingen in België met het label “Leading Quality Trails – Best of Europe”. Het is een 106 km lange route in 5 etappes die wilde rivieroevers, romantische hoogvlaktes en formidabele steile hellingen doorkruist. Van het noorden van Luxemburg tot het hart van de Ardennen vind je weelderige landschappen. Europ’Aventure biedt u de mogelijkheid om het op uw eigen tempo te ontdekken en zorgt voor alles: kwaliteitsaccommodatie, bagagevervoer, eventuele transfers, terugreis,…

 • Grand Tour tussen Famenne en Ardenne

  720,00 

  De Grand Tour entre Ardenne et Famenne is een 126 km lange lus in 6 etappes die de twee bekendste routes van de vereniging “GTA – Maison de la randonnée” combineert, de Transardennaise en de Transfamenne. Europ’Aventure biedt je de kans om deze geweldige tour in alle rust te ontdekken en zorgt voor alle logistiek: accommodatie, bagagetransport,…

 • In het Grote Bos van Saint-Hubert – Verblijf in een Gîte

  180,00 

  Deze “In het Grote Bos van Saint-Hubert” is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een plek om in het bos te wandelen en onze mooie streek te bezoeken. Het is bijzonder geschikt voor gezinnen omdat het veel flexibiliteit en leuke activiteiten voor kinderen biedt. U verblijft in de gîte Europ’Aventure, ideaal gelegen in Saint-Hubert, op enkele minuten van de winkels en het begin van de wandeltochten.

 • Inwijdingsverblijf “Bain de Forêt” in de regio Daverdisse

  310,00 

  In samenwerking met EcoSophia biedt Europ’Aventure u een verblijf aan om een initiatie in bosbaden en bosonderdompeling te beleven. Het Bosbad wordt beschouwd als een meditatieve wandeling of loopmeditatie. Het stelt ons in staat de natuur en het bos in volle aanwezigheid en met bijzondere aandacht voor al onze zintuigen te ervaren.

 • La Roche-en-Ardenne ontdekken op een elektrische mountainbike

  290,00 

  Tijdens deze schitterende tocht met veel sterren door de regio La Roche-en-Ardenne kun je kennismaken met elektrisch mountainbiken. Dankzij onze partner SoWatt heb je elektrische mountainbikes van topklasse tot je beschikking, zodat je met een gerust hart enkele van de mooiste routes in de regio kunt rijden. Je zult afwisselend bossen, platteland, pittoreske dorpjes en adembenemende uitzichten over de vallei zien.