Lichtgewicht wandelen: Europ’Aventure vervoert uw bagage

Laat ons voor uw bagage zorgen en geniet ten volle van uw rondreis! Europ’Aventure vervoert uw bagage van etappe naar etappe op de belangrijkste wandelroutes in de Ardennen.

Lichtgewicht wandelen: Europ’Aventure vervoert uw bagage

Laat ons voor uw bagage zorgen en geniet ten volle van uw rondreis!

Europ’Aventure biedt op de meeste grote wandelroutes in de Ardennen bagagevervoer aan van etappe naar etappe. In de ochtend halen we uw bagage op bij uw hotel, pension of camping en vervoeren deze naar de volgende accommodatie. U boekt uw accommodatie, Europ’Aventure zorgt voor de logistiek!

De voordelen van het dragen van bagage

  • Licht wandelen: je draagt alleen je uitrusting voor die dag.
  • Neem elke nacht droge kleren mee: zelfs als het regent, is uw bagage veilig!
  • Duidelijke communicatie en een betrouwbare partner.
  • Een scherpe prijs: 12 € per tas en per wandeletappe (+/- 25km)

Enige informatie

Schema

U kunt uw bagage tot 9:00 uur achterlaten bij de receptie of in de lobby. Uw bagage wordt uiterlijk om 16.00 uur bij de volgende accommodatie afgeleverd.

Prijzen

De basisprijs is € 12,00 per tas en per wandeletappe (+/- 25km). De prijs varieert dan afhankelijk van de af te leggen afstand.

Gewicht

Uw bagage mag maximaal 18 kg wegen. Voor de gezondheid van onze chauffeurs, gelieve deze limiet te respecteren.

Soort bagage

We accepteren alle soorten bagage: rugzakken, koffers, sporttassen, enz. We vragen alleen dat ze uit één stuk bestaan en een redelijk formaat hebben.

Label

U ontvangt een label om aan uw bagage te bevestigen met alle informatie die de chauffeur nodig heeft. Alleen bagage met het label wordt geaccepteerd

Vraag om bagagetransport

Europ’Aventure verzorgt het bagagevervoer op de meeste grote wandelroutes in de Ardennen. Geef ons alle relevante informatie, zodat wij u een zo nauwkeurig mogelijke offerte kunnen sturen.

Als de route niet in de lijst staat, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier en sturen wij u een gepersonaliseerde offerte.

Contact informatie
Bestemming
Etappe
Verdere informatie
Bevestiging van uw verzoek

Is uw formulier compleet? Wij hebben nog steeds uw toestemming nodig om de in deze e-mail verstrekte gegevens te gebruiken om uw verzoek te verwerken.