Toont alle 4 resultaten

 • De Transfamenne

  395,00 

  De Transfamenne is een 57 km lange wandeling in 3 etappes. Het verbindt Nassogne met La Roche-en-Ardenne door de mooiste landschappen van de Famenne te doorkruisen, een streek in het noorden van de Ardennen. Europ’Aventure zorgt voor alle logistiek zodat u het beste uit uw verblijf kunt halen.

 • Grand Tour tussen Famenne en Ardenne

  695,00 

  De Grand Tour tussen de Ardennen en de Famenne is een lus van 126 km in 6 etappes die de twee bekendste routes van de Ardennen en de Famenne combineert. Europ’Aventure biedt u de mogelijkheid om deze geweldige tour op een ontspannen manier te ontdekken en zorgt voor alle logistiek: accommodatie, bagagevervoer,…

 • La Calestienne ontdekken – UNESCO Geopark

  260,00 

  Tijdens dit verblijf kunt u de prachtige streek van de Calestienne ontdekken in het hart van het Geopark Ardennen-Famenne, dat het UNESCO-label heeft gekregen. Het is zeker degene die de meeste flexibiliteit toelaat omdat het de mogelijkheid biedt voor wandelaars om af te wisselen tussen een wandeldag en een rustdag. Het maakt het ook mogelijk voor gezinnen om kortere routes te reizen en heeft niet de beperking van het dragen van bagage.

 • Op de kunstroute in Condroz-Famenne

  295,00 

  “Sentiers d’Art en Condroz-Famenne” is een rondwandeling van 141 km met 42 landkunstwerken van Belgische en internationale kunstenaars, midden in de natuur.

  Europ’Aventure biedt u de mogelijkheid om een deel van dit gemarkeerde pad (rode rechthoek met het opschrift “Sentiers d’Art”) te bewandelen tijdens een rondwandeling van 65 km in 3 etappes. U krijgt de gelegenheid om meer dan twintig van de tentoongestelde werken te ontdekken en u verblijft in aangename gastenkamers.

  [avv-woo-prijs]