De Route de la Sûre op de fiets

Een 84 km lange lus tussen de Ourthevallei en de Sûrevallei

Dit verblijf biedt u de mogelijkheid om de toeristische fietsroute “La Route de la Sûre”, ontworpen door onze partner GTA, te rijden. Een route van 86 km in het hart van de Ardennen die u de valleien van de Ourthe, de Laval en de Sûre en het natuurpark van de Haute-Sûre laat ontdekken.

Met de fiets rijdt u tijdens 2 dagen van puur wandelen in vrijheid (+/- 45 km per dag) naar de bronnen van de Sûre, een streek in de provincie Luxemburg die u zonder verdere vertraging zult ontdekken! U zult enkele van de mooiste dorpen van de regio kunnen ontdekken, zoals Losange, Sainte-Ode, Villers-la-Bonne-Eau, Martelange, Fauvillers of Vaux-sur-Sûre. Al deze plaatsen liggen niet ver van de stad Bastogne.

Fietsen in vrijheid – Variabele duur van 3 tot 4 dagen – Vertrek het hele jaar door, afhankelijk van uw beschikbaarheid en uw mogelijkheden.

Programma De Route de la Sûre op de fiets

Dag 1

Sainte-Ode Ontvangst bij de accommodatie in de namiddag en overhandiging van het volledige dossier. Inclusief avondeten.

Dag 2

Martelange – Lavacherie (44,0 km; + 483 m) Vertrek met de auto in de ochtend met de fietsen naar Martelange aan de Luxemburgse grens. De 44 km lange route brengt u terug naar Lavacherie voor de nacht. Je fietstrap start vanaf Martelange. U verlaat de leistenen stad met de fiets en begint op een vlakke ondergrond naar het dorp Bodange voordat u bergopwaarts gaat in de richting van Fauvillers. Vervolgens steekt u het dorp Vaux-sur-Sûre over vanwaar de bron (de Sûre) uitmondt in Lavacherie.

Dag 3

Lavacherie – Martelange (54,9 km; + 591 m) Vandaag brengt de route u terug naar Martelange door het land van Bastogne. U steekt het platteland van de gemeente Sainte-Ode over en passeert enkele mooie dorpen zoals Poissy-Moulin. Na 18 km van een lichte klim begint de afdaling naar de Luxemburgse grens, die u bij Harlange oversteekt. Vervolgens gaat u verder in het natuurreservaat van de Haute Sûre-vallei tot u Martelange bereikt.

Praktische informatie

Onthaal: dag 1, in de late namiddag (het welkomstpunt zal worden bevestigd op het moment van de boeking) Wandelrecord levering. Verspreiding: De laatste dag aan het einde van de etappe. Mogelijkheid tot een extra nacht na de laatste wandeling en vertrek de volgende ochtend na het ontbijt. Begeleiding: fietstocht zonder gids. Accommodatie: hotel *** of bed and breakfast ** of *** Toegang: met de auto (gratis parkeren bij de accommodatie voor de duur van het verblijf)

Data / prijzen

Data

Het verblijf op “La route de la Sûre” kan op uw gemak worden georganiseerd en vertrek is het hele jaar door mogelijk. Let op: van 1 oktober tot en met 31 december zal de route waarschijnlijk op sommige plaatsen afwijken vanwege het jachtseizoen. Je wordt altijd gewaarschuwd!

Tarieven en formules

Hieronder vindt u de prijslijst per persoon voor het jaar 2022. De prijs is vooral afhankelijk van het aantal gewenste overnachtingen en het gewenste type accommodatie.
Tweepersoonskamer, Tweepersoonskamer of Driepersoonskamer Eenpersoonskamer
Met bagagevervoer Zonder transport Met bagagevervoer Zonder transport
2 nachten 225,00 € 335,00 €
3 nuits 340,00 € 495,00 €
  Prijzen zijn per persoon
De prijs is inclusief :
  • halfpension in een gastenkamer ** of ****.
  • Ontbijt en 3-gangendiner
  • Gratis parkeren bij de accommodatie voor de duur van het verblijf
  • GPX-sporen van fietstochten
  • Complete map met informatiebrochures, bagagelabels, etc.
De prijs is exclusief :
  • dranken
  • picknicks
  • fietsverhuur
  • persoonlijke uitgaven en verzekering
  • alles wat niet is aangegeven in “Prijs is inclusief”.

De Route de la Sûre op de fiets in beeld

Vanaf

225,00 

U reist met fiets

Level : Gemakkelijk

Mogelijkheden :2, 3, 4 dagen

U zult ook graag

De Grande Traversée des Hautes Vogezen met alle comfort

Vanaf

715,00 

Tussen Lesse en Semois

Vanaf

275,00 

La Transardennaise op de mountainbike

Vanaf

585,00 

Winkelwagen

Vraag uw offerte op maat

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Contact

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Scroll naar top