Europ’Aventure

Organisatie van wandel- en fietstreizen

Accueil > région
Accueil > Activité
Circuits > durée

Europ’Aventure – de specialist in wandelreizen

Georganiseerde wandeltochten in de Ardennen, Famenne en Gaume, maar ook in de Vogezen of in Bretagne. Profiteer van een professionele organisatie en reis over de mooiste routes.

Europ’Aventure, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, is al meer dan 30 jaar specialist in trektochten. Wij creëren routes en tochten voor alle soorten wandelaars en fietsers, altijd met de nadruk op de volgende aspecten: VRIJHEID, NATUUR en LOKALE PARTNERS.

Als u voor Europ’Aventure kiest, bent u zeker van een rustige reis en kunt u genieten van de natuur en de mensen met wie u reist. Wij zorgen voor alles: accommodatie, halfpension, bagagetransport, terugreis, kaart,…

Dankzij haar exclusieve partnerschap met GTA is Europ’Aventure ook het enige agentschap dat reizen kan organiseren op de TRANSARDENNAISE een van de mooiste langeafstandswandelroutes in België.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u geïnteresseerd bent in één van onze reizen of indien u een reis op maat wenst te organiseren!

Aanbevelingen van onze wandelaars

Ons laatste nieuws

Winkelwagen

Contact

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Scroll naar top