Inwijdingsverblijf “Bain de Forêt” in de regio Daverdisse

Wandel gedurende 2 tot 3 dagen over enkele van de mooiste paden van de Ardennen vanuit het dorpje Daverdisse en geniet van prachtige panorama’s op dit deel van de Ardennen. Dit verblijf geeft u de mogelijkheid om de weldaden van het Bosbad te ontdekken door de organisatie van een begeleide wandeling (één dag) door onze partner EcoSophia! Tijdens deze begeleide wandeling neemt u de tijd om in contact te komen met de natuur en haar elementen.

Deze 2 tot 3-daagse wandelvakantie is een stervormige tocht, die begint en eindigt in dezelfde plaats (het dorp Daverdisse). U hoeft zich geen zorgen te maken over het dragen van uw bagage en kunt uw reisroute kiezen volgens uw wensen. Deze tocht is daarom zeer geschikt voor mensen of groepen die kortere wandelingen (+/- 15km) willen plannen.

Dankzij deze verschillende bewegwijzerde paden kun je het bos, de valleien en de prachtige dorpen Daverdisse of Redu in het hart van de provincie Luxemburg ontdekken.

Wandelen in vrijheid – Variabele duur van 2 tot 3 dagen – Vertrek het hele jaar door, afhankelijk van uw beschikbaarheid en uw mogelijkheden.

!!! Begeleiding van een gecertificeerde gids voor de initiatie tot het Bosbad voor één dag!!!

Programma

Dag 1

Daverdisse
Ontvangst bij de accommodatie in de namiddag en overhandiging van het volledige dossier. Inclusief avondeten.

Dag 2

Inwijding Bosbad (maximaal 10 km)
Voor deze dag vertrekt u te voet vanuit het dorp Daverdisse. Uw EcoSophia gids haalt u op bij uw accommodatie en geeft uitleg over de activiteiten van de dag. In zijn gezelschap begint u uw wandeltocht vanaf de accommodatie en volgt u het pad dat hij heeft uitgekozen volgens het centrale thema en uw wensen. Op deze dag neem je de tijd om je te verbinden met de natuur en haar elementen. Uw gids leert u de technieken om dit vermogen te herontdekken om op te gaan in het bos en een symbiose aan te gaan met de natuur om u heen. Geen mobiele telefoons, geen afleiding van buitenaf. Het doel is om rust en een zekere kwaliteit van bewustzijn te creëren.

Dag 3

Vrij wandelen (5 tot 20 km)
Vanuit Daverdisse kunt u te voet een van de bewegwijzerde routes volgen. Er zijn meer dan 20 lussen tussen 5 km en 15 km. U krijgt de kaart van de wandelingen tot uw beschikking en kunt kiezen wat u wilt, afhankelijk van uw wensen en het weer. U kunt bijvoorbeeld naar Redu gaan, een beroemd boekendorp, of naar Porcheresse en zijn prachtige uitzichten. In ieder geval kunt u volop genieten van de natuur en de schoonheid van het Daverdisse-dal. Aan het einde van de etappe verlaat je de lus en loop je terug naar Daverdisse.

Map

Praktische informatie

 

Onthaal : dag 1, in de late namiddag (het welkomstpunt zal worden bevestigd op het moment van de boeking)
Wandelrecord levering.

Verspreiding: De laatste dag aan het einde van de etappe. Mogelijkheid tot een extra nacht na de laatste wandeling en vertrek de volgende ochtend na het ontbijt.

Toezicht: wandeling onder begeleiding van een gecertificeerde natuurgids op de eerste dag (FR / NL)! Gratis wandelen op de andere dagen.

Accommodatie: Hotel ****

Toegang: met de auto (gratis parkeren bij de accommodatie voor de duur van het verblijf)

Honden: honden zijn niet toegestaan op deze reis

Data

Het verblijf “Bain de Forêt à Daverdisse” kan worden georganiseerd wanneer het jou uitkomt en vertrek is mogelijk van 1 januari tot 30 september. Deze reis is niet mogelijk tijdens het jachtseizoen, d.w.z. van 1 oktober tot 31 december.

Prijzen

Hieronder vind je de lijst met prijzen per persoon voor 2024. De prijs hangt voornamelijk af van het aantal nachten dat u wenst te blijven en het type kamer dat u wenst.

Tweepersoonskamer, Tweepersoonskamer of Driepersoonskamer Eenpersoonskamer
2 nachten 310,00 € 420,00 €
3 nachten 450,00 € 620,00 €

 

Je moet ook €180,00 per groep toevoegen voor de wandeling en kennismaking met het “Bosbad” met een gecertificeerde gids (6 uur).

Prijzen zijn per persoon

De prijs is inclusief :
 • verblijf op basis van halfpension in een hotel **** (binnenzwembad, hammam)
 • Ontbijt en 3-gangendiner
 • Gratis parkeren bij de accommodatie voor de duur van het verblijf
 • Gecertificeerde natuurgids voor een wandeling van 6 uur met gids
 • Roadbook en GPX-tracks voor elke route
 • Complete map met informatiebrochures, bagagelabels, etc.
De prijs is exclusief :
 • De drankjes
 • Picknicken
 • Persoonlijke uitgaven en verzekeringen
 • Alles wat niet wordt aangegeven in het gedeelte “Prijs inclusief”.

Vanaf

310,00 

 • Je reist te voet
 • Niveau : Gemakkelijk
 • Mogelijkheden : 2, 3, 4 dagen

Hoogtepunten

 • Luswandelingen
 • De ontdekking van een ontspannende praktijk
 • Avondmaaltijd in Daverdisse

In beeld

Misschien vindt u onze andere routes ook leuk