Toont alle 7 resultaten

 • De Transgaumaise met de MTB

  420,00 

  De Transgaumaise mountainbiketocht is een prachtige 148 km lange lus die je meeneemt door de Gaumestreek, ook wel bekend als “de kleine Provence van België” dankzij het zonnige microklimaat. Het neemt je mee op natuurpaden door enkele van de mooiste dorpjes in Belgisch Lotharingen, zoals Torgny. Je komt ook door Frankrijk en ontdekt enkele schatten van de regio, zoals de basiliek Notre-Dame d’Avioth. Europ’Aventure zorgt voor alle logistiek: accommodatie, bagagetransport, GPX-sporen,…

 • Gezinsuitstapjes in de Semoisvallei

  365,00 

  Een gezinsuitstapje naar het hart van het natuurpark van de Semoisvallei. Met zijn 3 korte etappes (12 – 15 km) en prachtige landschap is deze tocht perfect voor gezinnen met jonge kinderen, voor beginners en ook voor iedereen die kortere etappes wil. Je verblijft in een typische, comfortabele accommodatie.

 • Kaarten van La Transgaumaise

  20,00 

  Veel wandelkaarten voor de GTA route La Transgaumaise (140 km van Virton). Schaal: 1:25.000.

 • Torgny - Transgaumaise - RTBF - De ambassadeurs

  La Transgaumaise

  760,00 

  De Transgaumaise wandeling is een prachtige 148 km lange rondwandeling die je meeneemt door de Gaumestreek, ook wel bekend als “de kleine Provence van België”. De route voert je over natuurpaden door het hart van de Semoisvallei, langs enkele van de mooiste dorpjes van Wallonië, zoals Torgny en Chassepierre. Je komt ook door Frankrijk en ontdekt enkele schatten van de regio, zoals de basiliek Notre-Dame d’Avioth.

   

  TRANSLATE with x

  var LanguageMenu; var LanguageMenu_keys=["ar","bg","ca","zh-CHS","zh-CHT","cs","da","nl","en","et","fi","fr","de","el","ht","he","hi","mww","hu","id","it","ja","tlh","ko","lv","lt","ms","mt","no","fa","pl","pt","ro","ru","sk","sl","es","sv","th","tr","uk","ur","vi","cy"]; var LanguageMenu_values=["Arabic","Bulgarian","Catalan","Chinese Simplified","Chinese Traditional","Czech","Danish","Dutch","English","Estonian","Finnish","French","German","Greek","Haitian Creole","Hebrew","Hindi","Hmong Daw","Hungarian","Indonesian","Italian","Japanese","Klingon","Korean","Latvian","Lithuanian","Malay","Maltese","Norwegian","Persian","Polish","Portuguese","Romanian","Russian","Slovak","Slovenian","Spanish","Swedish","Thai","Turkish","Ukrainian","Urdu","Vietnamese","Welsh"]; var LanguageMenu_callback=function(){ }; var LanguageMenu_popupid='__LanguageMenu_popup';

  TRANSLATE with
  COPY THE URL BELOW
  Back

  EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE
  Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal

  var intervalId = setInterval(function () { if (MtPopUpList) { LanguageMenu = new MtPopUpList(); var langMenu = document.getElementById(LanguageMenu_popupid); var origLangDiv = document.createElement("div"); origLangDiv.id = "OriginalLanguageDiv"; origLangDiv.innerHTML = "ORIGINAL: "; langMenu.appendChild(origLangDiv); LanguageMenu.Init('LanguageMenu', LanguageMenu_keys, LanguageMenu_values, LanguageMenu_callback, LanguageMenu_popupid); window["LanguageMenu"] = LanguageMenu; clearInterval(intervalId); } }, 1);

 • Bloemrijke gevel met een zonnige Gaumese vallei achtergrond

  Transgaumaise met de fiets

  420,00 

  De Transgaumaise fietstocht is een prachtige lus van 173 km die je door de Gaumestreek voert, ook wel de “Kleine Provence” van België genoemd. De route voert je door het platteland en de mooiste dorpjes van Belgisch Lotharingen, zoals Torgny. Je rijdt door Frankrijk en ontdekt enkele schatten van de regio, zoals de basiliek Notre-Dame d’Avioth, voordat je terugkeert naar België om het Nationaal Park van de Semoisvallei te ontdekken.

 • Van Arlon naar Bouillon langs de GR16© van de Semois

  300,00 

  De GR16 van de Semois is een van de mooiste bewegwijzerde routes van België. Het volgt de Semois over een afstand van 210 km vanaf de bron in het centrum van Aarlen in België tot de uitmonding in de Maas bij Monthermé in Frankrijk. Europ’Aventure biedt je 6 etappes op deze prachtige route door het hart van het nationale park en zorgt voor alles: kwaliteitsaccommodatie, bagagetransport, eventuele transfers, de terugreis, enz.

 • Van Rochefort naar Orval langs de GR© des Abbayes

  715,00 

  Verbind de trappistenabdijen van Rochefort en Orval op een bewegwijzerde route van 116 kilometer. Volg de beroemde GR© route over 6 etappes door het hart van de Ardennen en het natuurpark van de Semois.