Tussen Lesse en Semois

Een weekendje wandelen om de mooiste landschappen van de Ardennen te ontdekken

Met dit verblijf biedt Europ’Aventure u een pauze in uw dagelijks leven, een tweedaagse vakantie in een van de mooiste streken van de Ardennen, tussen de rivieren de Lesse en de Semois. Vanuit Daverdisse, een klein dorpje gelegen in de prachtige Lessevallei, neemt u de weg naar Porcheresse, via Our, een pittoresk dorpje met oude Ardense huizen, voordat u verder gaat naar Paliseul. De volgende dag gaat u dan naar de Semoisvallei om aan te komen in Bouillon, een hertogelijke stad met een middeleeuws kasteel.

Tussen Lesse en Semois is de ideale oplossing voor een kort weekend midden in de natuur: bewegwijzerd pad (geel/wit), kwaliteitsaccommodatie, bagagevervoer, begeleiding van de aanvraag en informatie over de regio. Alles is zo gepland dat u het beste uit de regio en haar schoonheden kunt halen.

Wandelen in vrijheid – Variabele duur van 2 tot 3 dagen – Vertrek het hele jaar door, afhankelijk van uw beschikbaarheid en uw mogelijkheden.

A partir de

275,00 

Possibilités :
2 jours, 3 jours, 4 jours
Difficulté : Gemakkelijk

Dag 1

Daverdisse
Ontvangst in Daverdisse in de namiddag en overhandiging van het volledige dossier. Inclusief avondeten.

Dag 2

Daverdisse – Paliseul (22 km ; + 550 m)
Deze eerste etappe tussen Daverdisse en Paliseul voert u van het prachtige Daverdisse-dal door bossen en weilanden naar Paliseul. Het is niet meer vermoeiend en bevat alleen een ribstuk dat die naam waardig is, bij de uitgang van Daverdisse. Voor het overige valt het tussen de hoogtelijnen 340 en 390 (meter boven zeeniveau). De route brengt u ook naar de kleine dorpjes Porcheresse en Our, waar een Michelin-sterrenrestaurant is gevestigd.

Dag 3

Paliseul – Bouillon (27 km ; + 450 m)
Na de overnachting in Paliseul sluit u zich aan bij het pad dat u naar het eindpunt van de wandeling brengt. U eindigt met een spectaculair uitzicht op Bouillon voordat u via een steil pad in de stad aankomt. Mogelijkheid om de stad en het kasteel te bezoeken. U kunt ervoor kiezen om de terugreis te nemen als u in de late namiddag aankomt of om te ontspannen voor een extra nacht in Bouillon!

Onthaal : dag 1, in de late namiddag (het welkomstpunt zal worden bevestigd op het moment van de boeking)
Wandelrecord levering.

Dispersie : Op de laatste dag aan het einde van de etappe wordt u terug gebracht naar het beginpunt (waar uw auto staat). Mogelijkheid tot een extra nacht en een terugkeer in de ochtend na het ontbijt.

Framen : wandelen in vrijheid, zonder gids

Accommodatie: hotels ***/****

Toegang : met de auto (gratis parkeren voor de duur van het verblijf)

Dates

Het verblijf "Tussen Lesse en Semois" kan op uw gemak worden georganiseerd en vertrek is het hele jaar door mogelijk. Let op: van 1 oktober tot en met 31 december zal de route waarschijnlijk op sommige plaatsen afwijken vanwege het jachtseizoen. Je wordt altijd gewaarschuwd!

Prix et formules

Hieronder vindt u de lijst met prijzen per persoon voor het jaar 2021. De prijs is vooral afhankelijk van het aantal gewenste overnachtingen, het type kamer en het bagagevervoer.

Tweepersoonskamer, Tweepersoonskamer of Driepersoonskamer Eenpersoonskamer
Met bagagevervoer Zonder transport Met bagagevervoer Zonder transport
2 nachten 295,00 € 275,00 € 445,00 € 415,00 €
3 nuits 410,00 € 385,00 € 605,00 € 550,00 €

 

Prijzen zijn per persoon
Korting in geval van niet-overdracht terug naar het beginpunt door de organisator.

De prijs is inclusief :

 • halfpension in elke fase in een ***-hotel of ****.
 • Ontbijt en 3-gangendiner
 • Transport des bagages
 • Mogelijke transfers van het einde van de etappe naar de accommodatie
 • Terugreis aan het einde van de wandeling
 • Gratis parkeren bij vertrek
 • IGN-kaart van de wandeling
 • Complete map met informatiebrochures, bagagelabels, etc.

De prijs is exclusief :

 • dranken
 • picknicks
 • persoonlijke uitgaven en verzekering
 • alles wat niet is aangegeven in “Prijs is inclusief”.

  Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming te annuleren, raadpleeg ik het privacybeleid door klik hier.

   Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming te annuleren, raadpleeg ik het privacybeleid door klik hier.