Roadbook La Transardennaise MTB

5,00 

GTA roadbook voor de mountainbike route van La Transardennaise. Dit roadbook bevat de 170 km lange route van La Transardennaise Sud van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon.

 

Beschrijving

Roadbook met 170 km mountainbike route door de Ardennen en zijn 2950 m helling. Dringt u binnen in het hart van het Ardense bos tijdens uw verblijf in de provincie Luxemburg, ontdek een authentieke streek, ongerepte paden en een gulle natuur. Sportief en amateur, beoefen uw sport in alle rust…

De Transardennaise met de mountainbike is de doorsteek van het grote bos van de Ardennen, via de valleien van de Ourthe, Laval, Masblette, Lesse, Our en Semois.

Dankzij dit GTA roadbook gaat u in alle rust op pad om de natuur te ontmoeten op een ongemarkeerde route die is ontworpen voor alle sporters en mountainbike liefhebbers. Dit logboek bestaat uit meerdere etappebladen, die elk het etappeschema, het verloop en de moeilijkheden van de route weergeven.

Europ’Aventure raadt u aan om met de fietsendrager een ondersteuning voor uw Roabook te gebruiken die eenvoudigweg aan uw stuur bevestigd kan worden.
Goed om te weten: Europ’Aventure biedt u het verblijf “La Transardennaise à VTT” aan met of zonder bagagetransport.

 

Extra informatie

Gewicht 0,150 kg
Afmetingen 23 × 11 × 0,3 cm