Gids – De Transardense Route (Transardennaise) – Editie 2021

19,50 

Nieuwe editie 2021 ! Wandelgids voor wandelaars die de 160 km van deze route tussen La Roche-en-Ardenne en Bouillon willen afleggen. Ontdek met deze gids de bekendste bewegwijzerde route van België: La Transardennaise en liberté (De Transardennaise in het wild), en geniet van een heleboel ontdekkingen! Technische beschrijvingen, kaarten, anekdotes, informatie over het milieu…

Beschrijving

NIEUWE EDITIE 2021 !!!!!

De referentiegids voor de Transardennaise, mede-auteur Françoise Lempereur en Denis Jusseret. Deze prachtige route, meer dan 30 jaar geleden ontworpen door de vereniging GTA, brengt u van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon en zijn beroemde kasteel. De route voert u door typische Ardense dorpjes (Cens, Lavacherie, Nassogne, Awenne, Redu, Sensenruth,…), door majestueuze bossen (Freyr en Saint-Michel), maar ook door de valleien van de Ourthe, de Lesse en de Semois.

Ontdek de nieuwe editie, bijgewerkt in 2021. 175 bladzijden om alle verborgen schatten van de Transardennaise te ontdekken, maar ook de 57 km van de Transfamenne en verschillende eendagslussen.

175 pagina’s – complete gids voor de Transardennaise, Transfamenne en 12 eendaagse wandelingen

Extra informatie

Gewicht 0,327 kg
Afmetingen 23 × 12 × 1,2 cm