Gids – Grote Routepad van de trappisten-abdijen van Wallonië (GR) – NL versie

20,00 

Uitverkocht

De Topo-Gids van het GR pad van de Waalse Trappistenabdijen beschrijft de routes van de twee trajecten van het pad, het eerste tussen Chimay en Rochefort (172 km) en het tweede tussen Rochefort en Orval (114 km).

 

Beschrijving

De S.A.T. (Trappist Abbeys Trail), die in partnerschap met het Waalse Gewest tot stand is gekomen, is de eerste thematische route van de Vereniging van Grote Wandelpaden. Volledig uitgestippeld, kan het worden gedaan in uw eigen tempo, volgens uw stemming, uw vorm, het weer… alleen, met uw familie, met vrienden, wanneer u maar wilt.        Het “Sentier GR des Abbayes Trappistes de Wallonie” verbindt de drie Waalse abdijen waar trappistenbieren worden gebrouwen. De route is verdeeld in twee delen, van Chimay naar Rochefort (174 km) en van Rochefort naar Orval (116 km), dus in totaal 290 km. De route voert in beide richtingen over de verschillende gemarkeerde trajecten (op de GR) of (op de GR de Pays) beschreven.

Vijf afzonderlijke gidsen beschrijven in hun geheel de GR en GRP paden die gedeeltelijk door de S.A.T. worden gebruikt.

Deze route voert de wandelaar van abdij naar trappistenabdij, waarbij hij ook hun beroemdste bieren ontdekt. Een nieuwe gelegenheid om de Waalse paden te bewandelen en de producten en het erfgoed van de drie trappistenabdijen te ontdekken. Producten van ons land waar de hele wereld ons om benijdt! De Waalse trappistenbieren zijn opgenomen in de lijst van het cultureel en immaterieel erfgoed van de UNESCO.

 

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 21 × 14 × 0,5 cm