Gids De Ardennen te voet

17,00 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Wandelgids om mee te nemen in uw rugzak voor uw volgende trektocht in de Ardennen. Ontdek de Ourthe- en Lavalvallei, in het hart van de provincie Luxemburg! 5 bewegwijzerde wandelingen van 16 tot 27 km worden u voorgesteld met veel andere informatie over de bodem, de folklore, de natuur of de dieren?

Sainte-Ode is een bosrijke gemeente in de provincie Luxemburg, in het hart van de Ourthe- en Lavalvallei, tussen Bastogne, beroemd sinds de Slag om de Ardennen, en Saint-Hubert, de Europese hoofdstad van de jacht en de natuur.

Deze GTA-gids is bestemd voor alle wandelaars en bezoekers die een streek willen ontdekken die rijk is aan terroir en rustgevende natuur. Hij zal u begeleiden langs de 5 gemarkeerde wandelingen van 16 tot 27 km die de permanente route van 105 km in Sainte-Ode vormen. Andere kortere afstandswandelingen zijn ook beschikbaar in de gemeente.

U vindt in deze gids :

  • een beschrijving van de verschillende routes
  • uitleg over de gebruiken, de folklore en het erfgoed van het regiment
  • informatie over de fauna en flora van de Ardense bossen en het platteland
  • een selectie van recepten op basis van lokale producten

Wandel door de prachtige dorpen en bospaden van de Ourthe- en Lavalvallei en ontdek een ongerepte natuur, waar vogels, kikkers en eekhoorns elke wandelaar een beetje attent maken!

Goed om te weten: Europ’Aventure biedt u het verblijf “De valleien van de Ourthe en Laval“.