Roadbook La Transardennaise fiets, motor, auto

5,00 

GTA fiets-auto-motorfiets roadbook voor de route La Transardennaise. Dit roadbook bevat de 164 km lange route van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon.

Beschrijving

Roadbook met een beschrijving van 164 km van een route per fiets, motor of auto! Wilt u de Belgische Ardennen in de provincie Luxemburg ontdekken? Neem het GTA roadbook dat u van de middeleeuwse stad La Roche-en-Ardenne naar Bouillon brengt, via Saint-Hubert, de hoofdstad van de natuur en de jacht…

De Ardennen bestaat uit toerisme van herinnering, cultuur, tradities en folklore. Onderweg heeft u de mogelijkheid om monumenten te ontdekken die de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog vertellen, maar ook musea, kastelen en toeristische attracties in de regio (profiteer van het Vakantiegeschenk van de Toeristische Federatie van Belgisch Luxemburg, kortingen te verkrijgen bij de toeristische organisaties van de provincie).

Om te ontdekken: het platteland en de kleine wegen van het Ardense bosmassief, de Ourthe- en Lavalvallei en de Lesse- en Semoisvallei. Ontdek het Domaine du Fourneau Saint-Michel, Saint-Hubert en zijn basiliek voordat u het tijdperk van de kruistochten in Bouillon induikt.

Dankzij dit roadbook kunt u in alle rust de 164 km van dit Ardense circuit afleggen. Het is samengesteld uit 8 etappebladen, die elk de kaart van de etappe, het verloop, de moeilijkheden van de route en de toeristische bezienswaardigheden tonen. Ook dankzij dit GTA-roadbook “La Transgaumaise” kan de voorgestelde route worden gevarieerd door het maken van lussen langs de route.

Rijd je op een fiets? Wij raden u aan de Bike Carrier Bye-Bike te gebruiken, een houder om uw Road Book eenvoudig op uw fiets te bevestigen.

Goed om te weten: Europ’Aventure biedt u het verblijf “La Transardennaise à vélo”.

Extra informatie

Gewicht 0,100 kg
Afmetingen 0,3 × 11 × 23 cm