Transgaumaise Gids – Editie 2022

16,90 

Nieuwe editie 2022! Een wandelgids voor wandelaars die de 140 km van deze route in het hart van de Gaume willen afleggen. (Her)ontdek met deze gids een van de beroemdste bewegwijzerde routes van België: de Transgaumaise in vrijheid, en geniet van een heleboel ontdekkingen! Technische beschrijvingen, kaarten, anekdotes, milieu-informatie…

Beschrijving

NIEUWE EDITIE 2022!

De gids Transgaumaise 2022 neemt u mee op een reis langs het traject van de Transgaumaise: een 140 km lang traject door de Gaume, waarbij u hier en daar de Belgisch-Franse grens oversteekt.

De Transgaumaise laat u toe enkele juweeltjes te bewonderen zoals de basiliek van Avioth, de citadel van Montmédy, de Renaissance huizen van Marville; zonder de doortocht van dorpen te vergeten die hun lokale kleur hebben behouden, de meest authentieke. De route keert terug naar België, langs de streken van Orval, Chassepierre, Sainte-Cécile… nu eens in het bos, dan weer door het platteland.

Dankzij deze gids wordt u begeleid door André Pierlot, een inwoner van de streek met een passie voor wandelen en plaatselijke geschiedenis, en door Denis Jusseret, ontwerper van deze grote GTA-route.

In deze nieuwe editie zijn nu ook de afstanden tussen twee oriëntatiepunten, de dorpen en het aantal kilometers opgenomen, zodat wandelaars hun dagelijkse etappes gemakkelijk kunnen plannen. Dit is ook een voordeel voor wandelaars die de voorkeur geven aan kortere trajecten.

157 pagina’s – complete gids voor de Transgaumaise

Extra informatie

Gewicht 0,327 kg
Afmetingen 23 × 12 × 1,2 cm