Roadbook La Transgaumaise fiets, motor, auto

5,00 

GTA fiets-auto-motorfiets roadbook voor de route La Transgaumaise. Dit roadbook stelt een route voor van 175 km om de Gaume te ontdekken.

Beschrijving

Roadbook waarin het circuit van de Transgaumaise wordt beschreven per fiets, motor of auto. Een route van 175 km over de weg, in het hart van de Gaume, “la petite provence belge”. Ontdek een circuit door het platteland en beroemde plaatsen zoals de abdij van Orval, de citadel van Montmédy en de basiliek van Avioth… De Transgaumaise is een route die speciaal is ontworpen voor fietsers, motorrijders en autoliefhebbers.

Deze 175 km lange route neemt u mee om de Gaume te ontdekken: bezoek Orval en zijn cisterciënzerabdij, beroemd om zijn abdijkaas en zijn bier, Montmédy en zijn imposante citadel of Avioth, genesteld in de Gaume Lorraine en waarvan de basiliek een toeristische trekpleister is die u niet mag missen. Om ten volle te profiteren van de regio, stopt u bij een taverne om hun beroemde paté gaumais of hun beroemde aperitief te proeven: de Maitrank.

Het GTA roadbook is samengesteld uit verschillende etappebladen, die elk de etappekaart, de hellingshoek, de moeilijkheden van de route en de toeristische bezienswaardigheden tonen.

Rijd je op een fiets? Europ’Aventure raadt u aan om de Bike Carrier Bye-Bike te gebruiken, een houder voor het roadbook om eenvoudigweg aan uw fiets te bevestigen.

Goed om te weten: Europ’Aventure biedt de “La Transgaumaise à vélo” vakantie aan.

Extra informatie

Gewicht 0,150 kg
Afmetingen 23 × 11 × 0,3 cm