De Grand Tour tussen Lesse en Lomme

Dompel jezelf onder in de natuur dankzij deze "100% Bos" wandeling. Een 78 km lange lus in de streek van Saint-Hubert midden in de natuur

De Grand Tour tussen Lesse en Lomme

Dompel jezelf onder in de natuur dankzij deze “100% Bos” wandeling. Een 78 km lange lus in de streek van Saint-Hubert midden in de natuur

 • Je reist te voet
 • Niveau: Gemakkelijk
 • Mogelijkheden: 4,5,6 dagen

Vanaf

570,00 

Europ’Aventure biedt u een 4-daagse onderdompeling in de Grande Forêt de Saint-Hubert, tussen rivieren en kleine beekjes dankzij de ” Grand Tour Entre Lesse et Lomme ” route.

In een zeer bucolische omgeving, ontdek deze lus van +/- 80 km in 4 etappes over de stad Libin. Het circuit brengt je van de bron van de Lesse naar de lapping van de Lomme. Doorkruis de valleien en deze prachtige bosrijke streek, met name met beuken, eiken, sparren… op het ritme van uw stappen. De bewegwijzerde route werd geïnitieerd door het gemeentebestuur van Libin in samenwerking met het Grande Forêt de Saint-Hubert en het Maison du Tourisme de la Forêt de Saint-Hubert.

Dit verblijf is ideaal voor alle wandelaars die houden van natuur en rust: bewegwijzerd pad (groen bord), kwaliteitsaccommodatie, bagagetransport, gidsen en informatie over de regio. Alles is zo gepland dat u het beste uit de regio en haar schoonheden kunt halen.

Wandelen in vrijheid – Variabele duur van 4 tot 5 dagen – Vertrek het hele jaar door, behalve tijdens het jachtseizoen (01/10 tot 31/12)

Programma

Dag 1

Daverdisse
Ontvangst in Daverdisse in de namiddag en overhandiging van het volledige dossier. Inclusief avondeten.

Dag 2

Lesse – Redu (20 km; +450 m)
Na het ontbijt, vertrek met de auto naar de parkeerplaats gelegen naast het dorp Lesse, plaats van vertrek. U vertrekt op de bewegwijzerde route van het bivak van de Lesse (1) en volgt de Lesse alvorens een pad in het bos te nemen. U moet de route in Les Sartais (7-R) verlaten om het hotel te voet te bereiken in Redu via de dorpslink.

Dag 3

Redu – Poix-Saint-Hubert (19 km; +300 m)
Na het ontbijt loopt u van het hotel naar de bewegwijzerde route. Vervolgens gaat u verder met de “Grand Tour” in de richting van Smuid. De route vermijdt dorpen en houdt je voornamelijk in het bos. Je verlaat de route net na Smuid om de richting Poix-Saint-Hubert te nemen. Aankomst in het hotel te voet.

Dag 4

Poix-Saint-Hubert – Ochamps (21 km; +475 m)
Vanuit Poix-Saint-Hubert bereikt u te voet de gemarkeerde route. Dit gedeelte strekt zich uit tussen Sainte-Adeline (13) en het Château de Ronfè (21) waar u de route verlaat om het dorp Ochamps te bereiken. Een transfer wordt georganiseerd door de accommodatie die u ophaalt voor de kerk (nacht in Hatrival).

Dag 5

Ochamps – Lesse (24 km; +295 m)
Transfer tussen de accommodatie en Ochamps na het ontbijt. U wandelt tussen de Route de Jehonville (25) en Lesse (1) waar u uw auto ophaalt. Mogelijkheid om een extra nacht in een lokale accommodatie te verblijven.

Circuit Europ'Aventure - Le Grand Tour entre Lesse et Lomme

Praktische informatie

Onthaal : dag 1, in de late namiddag (het welkomstpunt zal worden bevestigd op het moment van de boeking)
Wandelrecord levering.

Verspreiding: Op de laatste dag aan het einde van de etappe loopt u terug naar uw auto en moet u terug naar de laatste accommodatie om uw bagage op te halen. Mogelijkheid van een extra nacht

Framen : wandelen in vrijheid, zonder gids

Accommodatie : hotels ***/****, bed and breakfast *** (het is mogelijk dat er een transfer naar de accommodatie kan worden georganiseerd als er geen accommodatie is aan het einde van de etappe)

Toegang : met de auto (gratis parkeren voor de duur van het verblijf)

Honden: Honden zijn toegestaan op deze route (altijd van tevoren melden zodat u accommodatie kunt kiezen die honden accepteert)

Data / prijzen

Hieronder staat de prijslijst per persoon voor het jaar 2023. De prijs is vooral afhankelijk van het aantal gewenste overnachtingen, het type kamer en het bagagevervoer. De volledige tour kan worden gedaan in 4 nachten. U kunt er ook voor kiezen om een extra nacht te blijven voordat u de volgende ochtend vertrekt.

Tweepersoonskamer, Tweepersoonskamer of Driepersoonskamer Eenpersoonskamer
Met bagagevervoer Zonder transport Met bagagevervoer Zonder transport
4 nachten 595,00 € 570,00 € 795,00 € 755,00 €
5 nachten 720,00 € 695,00 € 970,00 € 930,00 €

 

Prijzen zijn per persoon

De prijs is inclusief :
 • halfpension in elke fase in een ***-hotel of ****.
 • Ontbijt en 3-gangendiner
 • Transport des bagages
 • Mogelijke transfers van het einde van de etappe naar de accommodatie
 • Gratis parkeren aan het begin van de eerste etappe
 • IGN-kaart van de wandeling
 • Complete map met informatiebrochures, bagagelabels, etc.
De prijs is exclusief :
 • dranken
 • picknicks
 • persoonlijke uitgaven en verzekering
 • eventuele hondentoeslagen moeten rechtstreeks aan de accommodatie worden betaald
 • alles wat niet is aangegeven in “Prijs is inclusief”.

Vanaf

570,00 

 • Je reist te voet
 • Niveau: Gemakkelijk
 • Mogelijkheden: 4,5,6 dagen
Winkelwagen

Vraag uw offerte op maat

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Contact

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Scroll naar top