Kaarten van La Transgaumaise

20,00 

Veel wandelkaarten voor de GTA route La Transgaumaise (140 km van Virton). Schaal: 1:25.000.

Beschrijving

Veel kaarten met betrekking tot de GTA route over de grens, in een lus, in het hart van de Gaume ook zonnig ‘Petite Provence belge’. Ontdek de paden van het zuiden van de provincie Luxemburg en Frans Lotharingen dankzij een 140 km lange route in 6 etappes. Vertrek vanuit Virton of vanuit de andere steden van de lus: Torgny, Montmédy, Orval, Ste Cécile of Orval…

La Transgaumaise à pied is een route die u meeneemt door de “kleine Belgische Provence”, in Belgisch en Frans Lotharingen.

Dankzij de set kaarten (1/25 000) die u kunt gebruiken om de markers te begeleiden, zult u veilig en op het ritme van uw stappen door de 6 etappes van deze tocht door de natuur en het platteland slingeren. Laadt u, begeleid of alleen, uw batterijen op en beoefen uw sport terwijl u de culturele en natuurlijke rijkdommen ontdekt zoals de beroemde Abdij van Orval, bekend om haar trappistenbier en -kazen, de Citadel van Montmédy, gebouwd in 1545 tijdens het bewind van Keizer Karel, of het dorp Torgny, één van de “Mooiste dorpen van Wallonië”.

De Transgaumaise te voet in 6 stappen:

  • 1e etappe: Virton (Vallée de Rabais) – Torgny: 27 km
  • 2e etappe: Torgny – Montmédy: 25 km
  • 3e etappe: Montmédy – Orval: 21km
  • 4e etappe: Orval – Sainte-Cécile: 20 km
  • 5e etappe: Sainte-Cécile – Izel: 21 km
  • 6e stage: Izel – Vallée de Rabais: 25,5 km

Extra informatie

Gewicht 0,150 kg
Afmetingen 0,2 × 16,5 × 24,5 cm