Topo Gids – De GR van de Trappistenabdijen van Wallonië : de S.A.T. – Editie 2022 !

20,00 

De Topo-Gids van het GR pad van de Waalse Trappistenabdijen beschrijft de routes van de twee trajecten van het pad, het eerste tussen Chimay en Rochefort (172 km) en het tweede tussen Rochefort en Orval (114 km).

Beschrijving

!!!! Editie 2022 !!!!

Het S.A.T. (Sentier des Abbayes Trappistes), dat in samenwerking met het Waalse Gewest tot stand is gekomen, is de eerste thematische route van de vereniging Sentiers de Grande Randonnée. Volledig bewegwijzerd, kan het worden gedaan op uw eigen tempo, afhankelijk van uw stemming, uw conditie, het weer … alleen, met familie, met vrienden, wanneer u maar wilt. Het “Sentier GR des Abbayes Trappistes de Wallonie” verbindt de drie Waalse abdijen waar trappistenbieren worden gebrouwen. De route is verdeeld in twee delen, van Chimay naar Rochefort (174 km) en van Rochefort naar Orval (116 km), dus in totaal 290 km. Het pad volgt de verschillende gemarkeerde trajecten (op de GR) of (op de GR de Pays) beschreven in beide richtingen.

Vijf afzonderlijke topogidsen beschrijven volledig de GR en GRP die gedeeltelijk door de S.A.T. werden gebruikt.

Deze route voert de wandelaar van abdij naar trappistenabdij, waarbij hij ook hun beroemdste bieren ontdekt. Een nieuwe gelegenheid om de Waalse paden te bewandelen en de producten en het erfgoed van de drie trappistenabdijen te ontdekken. Producten uit onze streek waar de hele wereld jaloers op is! De Waalse trappistenbieren zijn geklasseerd als cultureel en immaterieel erfgoed van de Unesco.

Extra informatie

Gewicht 0,200 kg
Afmetingen 21 × 14 × 0,5 cm