De Europ’Aventure gasthuis

Over de gasthuis van Europ’Aventure

De Europ’Aventure gasthuis ligt vlakbij het centrum van Saint-Hubert, de Europese hoofdstad van de natuur, en verwelkomt wandelaars en gezinnen tot 5 personen voor een verblijf in de directe omgeving van het Grande Forêt de Saint-Hubert.

Dit kleine huis bestaat uit een woonkamer, een eetkamer, een keuken en een toilet op de begane grond. Op de 1ste verdieping is er een badkamer, twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer. Het huisje heeft ook gratis snelle WiFi-toegang, een flatscreentelevisie met kabelkanalen en tafelvoetbal. De keuken is uitgerust met een afwasmachine en een magnetron. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Het hotel ligt aan een pleintje met gratis parkeergelegenheid. U bevindt zich op 5 minuten lopen van het centrum van Saint-Hubert, de basiliek, winkels en restaurants. U heeft ook toegang tot verschillende supermarkten.

Brochures over de omgeving en kaarten met fietsroutes zijn ter plaatse verkrijgbaar. In de omgeving kunt u genieten van verschillende buitenactiviteiten, zoals mountainbiken en wandelen. Het etablissement ligt precies op de route van de Transardennaise.

La Roche-en-Ardenne ligt op 24 km afstand, Redu ligt op 21 km afstand en Bastogne ligt op 31 km afstand.

Prive-woning van 114m² op twee verdiepingen

Controleer de beschikbaarheid van de gîte

Chargement en cours…
Chargement en cours…

De gasthuis in beeld

Tarieven voor uw verblijf

De gasthuis is geschikt voor maximaal 5 personen en kan voor één of meerdere nachten worden gehuurd (behalve tijdens de schoolvakanties). Hieronder staan de prijzen voor het seizoen 2023.

Buiten schoolvakanties en feestdagen

  • Zondag tot donderdag: 130 €/nacht
  • Vrijdag & zaterdag: 150 €/nacht

Op feestdagen & schoolvakanties

  • Elke dag: 150 €/nacht

Schoonmaakkosten aan het einde van uw verblijf: 40 €.

De faciliteiten die u in onze gasthuis zult vinden

De gîte is perfect voor een verblijf van 5 personen en beschikt over alle faciliteiten om uw verblijf met vrienden of familie aangenaam te maken.

Als u vragen heeft over een van de uitrustingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

TV écran plat

Proximus – 70 chaînes

Wifi haut débit gratuit

Babyfoot

Cuisine équipée

+ Equipements divers : Bouilloire, Percolateur, Mixeur,…

Réfrigérateur & congélateur

Lave-vaisselle

Lit pour bébé

Beddengoed, badhanddoeken

Vlakbij de gîte

De gîte is ideaal gelegen in het dorp Saint-Hubert, dicht bij alle winkels en restaurants.

Kruidenierswinkels, supermarkten


  • Carrefour Market (0,3 km)
  • Aldi (0,5 km)
  • Lidl (0,9 km)

Snacks & restaurants


Toerisme en nuttige informatie


Wandelen in de streek van Saint-Hubert

La promenade du Marsoult (5km)

De educatieve wandeling van Marsoult op het Provinciaal Domein Mirwart (Rue du Moulin)
Het arboretum van de Fourneau Saint-Michel, dat in 1899 werd opgericht, heeft het mogelijk gemaakt het vermogen van exotische soorten om zich aan onze bodem- en klimaatomstandigheden aan te passen, te observeren. De 2 ha zijn verdeeld in 86 percelen. Tot de meest opvallende soorten behoren de douglasspar, de Vancouver-spar, de edelspar, de Californische tsuga en de Japanse lariks.

L’arboreteum du Fourneau Saint-Michel (3km)

De aboreteumwandeling op het provinciaal domein van Fourneau Saint-Michel
Deze wandeling op vlak terrein, rond de vijvers van de viskwekerij van het provinciaal domein, neemt u mee op ontdekking naar de biodiversiteit, de roofdieren van de vissen, de bomen of de houtskoolbranders.De educatieve wandeling van Marsoult op het provinciaal domein van Mirwart (Rue du Moulin)

Wat te doen in de omgeving van Saint-Hubert

De regio Saint-Hubert is rijk aan activiteiten om met familie en vrienden te doen. Hoewel de nadruk op natuur en wandelen ligt, zijn er in de regio veel interessante dingen te doen. Hier volgt een niet-uitputtende lijst van activiteiten in de omgeving.

Wij raden u aan hettoeristenbureau van Saint-Hubert te raadplegen voor meer informatie over de mogelijkheden die de streek biedt.

Wildpark Saint-Hubert (1,4 km van de gîte)

Het wildpark van Saint-Hubert laat u toe het Ardense wild te ontdekken tijdens een aangenaam moment van ontspanning in familieverband. Op slechts 2 km van het stadscentrum, in een prachtige bosrijke omgeving, kunt u herten, bizons, damherten, wilde zwijnen en andere bosdieren bewonderen die uw kinderen zullen verrukken. De dieren hebben veel ruimte in dit park, maar dankzij de gunstige constructie zijn ze goed zichtbaar. Het gebied met de wilde zwijnen is gesloten, maar u kunt door het gebied met de herten lopen en tot op 10 meter afstand van hen komen.

Het park wordt doorkruist door verschillende wandelpaden die u in staat stellen deze vriendelijke dieren te ontdekken terwijl u actief en buiten bent.

>>> Meer informatie op de toeristische website van Saint-Hubert

Le Fourneau Saint-Michel (7,7 km van de gîte)

Het provinciaal domein van Fourneau Saint-Michel bestaat uit twee afzonderlijke, maar elkaar aanvullende entiteiten:

Enerzijds is er het IJzermuseum en de enige houtskoolhoogoven die in situ in België bewaard is gebleven. De gebouwen, opmerkelijke getuigen van een bloeiende ijzerindustrie in Luxemburg in de 17e en 18e eeuw, stellen de bezoekers in staat de technieken van de gietijzerproductie te ontdekken en het belang en het gebruik van ijzer in het dagelijkse leven in het verleden te waarderen. Een 2.0 museum dat gebruik maakt van nieuwe technologieën: touch screens, video’s, enz. Een museum dat vertelt over het verleden, maar op een moderne manier.

Aan de andere kant vindt u het Openluchtmuseum en zijn 40 hectare gewijd aan het landelijke leven in Wallonië, waarvan de belangrijkste missie is het behoud van het gebouwde erfgoed. Missie volbracht dankzij de transplantatie van gebouwen uit de 19e en 20e eeuw die u zult ontdekken tijdens een wandeling in een uitzonderlijk kader.

>>> Meer informatie op de website van het provinciaal domein van Fourneau Saint-Michel.

Euro Space Center (14 km van de gîte)

Het Euro Space Center is vernieuwd en neemt u en uw gezin mee op een nieuw, leuk en leerzaam ruimteavontuur. Word echte ruimtehelden, een unieke ervaring! Maak je klaar om in de voetsporen te treden van de pioniers van de ruimteverovering. Breng een hele dag door met je familie om alle hoeken van het sterrenstelsel te verkennen.

Loop op de maan of vlieg over Mars, ervaar de vrije val of de middelpuntvliedende kracht, bezoek ons Mars-dorp… Jong en oud zijn welkom op ons lanceerplatform. Klaar om op te stijgen!

>>> Meer informatie op de website van het Euro Space Center.

Mudia (20 km van de gîte)

Ontdek meer dan 300 meesterwerken van grote kunstenaars uit de kunstgeschiedenis. Laten we het vastpinnen: Veronese, Breughel, Rodin of zelfs Picasso, Klimt of Giacometti. Maar wat even opmerkelijk is, is de manier waarop deze werken worden ondergedompeld, aan u uitgelegd en voor u tot leven gebracht door middel van oordeelkundig ludieke en interactieve middelen. Een onderdompeling in de wereld van schoonheid. Open van woensdag tot zondag, van 10 tot 18 uur. En de hele week tijdens de schoolvakanties. Gesloten op maandag en dinsdag, 25/12 en 1/1. Rondleidingen voor groepen van 15 personen of meer.

Opgestart door een koppel met een passie voor kunst en ondersteund door de inbreng van werken uit privé-, Belgische en internationale collecties, maakt de Muda kunst toegankelijk voor iedereen. De pedagogie, het leren door plezier en emotie, zal u ertoe brengen van Kunst te houden en meer te weten.

>>> Meer informatie op de Mudia-website.

Bastogne Oorlogsmuseum (34 km van de gîte)

Het Bastogne War Museum ligt op een steenworp van het beroemde Memorial van Mardasson en is de belangrijkste plaats van herdenking gewijd aan de Tweede Wereldoorlog in de Ardennen en België. Het biedt een speciale focus op de Slag om de Ardennen.

Dit unieke herinneringscentrum is gewijd aan de Tweede Wereldoorlog via de bijzondere geschiedenis van de Slag om de Ardennen. De bezoeker wordt ondergedompeld in een meeslepende ervaring dankzij drie multisensoriële voorstellingen die hem of haar in staat stellen de reis te volgen van vier personages die in het hart van het conflict staan.

Door middel van decors, getuigenissen, multimedia-installaties en films doet het parcours een beroep op het intellect, maar ook op de emoties, zodat de bezoekers het gevoel krijgen dat deze geschiedenis hen persoonlijk aangaat.

>>> Meer informatie op de website van het Bastogne War Museum.

Contactez-nous

Pour vérifier nos disponibilités, réserver votre séjour, ou pour nous poser vos questions, n’hésitez pas à utiliser notre formulaire de contact.

Veuillez mentionner vos dates et horaires ainsi que le nombre de voyageurs
Consulter notre politique de confidentialité