Gids La Transardennaise – Editie 2021

16,90 

Nieuwe editie 2021! Een wandelgids voor wandelaars die de 160 km van deze route tussen La Roche-en-Ardenne en Bouillon willen afleggen. Ontdek de bekendste bewegwijzerde route van België: La Transardennaise en liberté met deze gids in de hand en krijg een voorproefje van wat komen gaat! Technische beschrijvingen, kaarten, anekdotes, milieu-informatie…

Beschrijving

NIEUWE EDITIE 2021 !!!!!

De referentiegids voor de Transardennaise, mede geschreven door Françoise Lempereur en Denis Jusseret. Deze prachtige route, die meer dan 30 jaar geleden door de vereniging GTA werd uitgestippeld, voert u van La Roche-en-Ardenne naar Bouillon en zijn beroemde kasteel. Hij laat u typische Ardense dorpjes ontdekken (Cens, Lavacherie, Nassogne, Awenne, Redu, Sensenruth,…), door majestueuze bossen (Freyr en Saint-Michel), maar ook de valleien van de Ourthe, de Lesse en de Semois bewonderen.

Ontdek de nieuwe bijgewerkte editie in 2021. 175 bladzijden om alle verborgen schatten van de Transardennaise te ontdekken, maar ook de 57 km van de Transfamenne en verschillende eendagslussen.

175 pagina’s – complete gids voor de Transardennaise, Transfamenne en 12 dagwandelingen

Extra informatie

Gewicht 0,327 kg
Afmetingen 23 × 12 × 1,2 cm