Ontdekking van Bastogne en zijn regio met de jeep Willys

Een multifunctioneel weekend om de streek van Bastogne en de sites van de Slag om de Ardennen te ontdekken.

Europ’Aventure stelt u voor om een weekend door te brengen in de regio van Bastogne en de regio te ontdekken. De eerste dag kunt u te voet de prachtige gemarkeerde paden van de gemeente Sainte-Ode in de omgeving van Bastogne volgen om de prachtige landschappen te ontdekken. De volgende dag rijdt u naar Bastogne om uw gids te ontmoeten op het Mac Auliffe-plein. Van daaruit vertrekt u voor een privé-tour om de Ardense dorpen te ontdekken op één van de historische circuits van de Slag om de Ardennen: Bastogne, Le Mardasson, het Bois Jacques en het Bastogne War Museum. De tour wordt gedaan in een Willys Jeep, een van de meest emblematische voertuigen van de oorlog !!!!

Dit korte verblijf is een uitstekende balans tussen natuur en cultuur en stelt u in staat een van de belangrijkste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog te herbeleven. Europ’Aventure zorgt voor alles zodat u het beste uit uw verblijf kunt halen: kwaliteitsaccommodatie, halfpension, het boeken van tochten en kaarten van de regio.

Gemengde trekking in vrijheid (+ rondleiding) – Variabele duur van 2 tot 3 dagen – Vertrek het hele jaar door, afhankelijk van uw beschikbaarheid en uw mogelijkheden.

Programma

Dag 1

Sainte-Ode Ontvangst in Sainte-Ode in de namiddag en overhandiging van het volledige dossier. Inclusief avondeten.

Dag 2

Sainte-Ode Op deze eerste dag heeft u de mogelijkheid om één van de 5 grote wandelingen in de gemeente Sainte-Ode te kiezen volgens de gewenste afstand (17 tot 27 km). Deze routes laten u kennismaken met twee van de mooiste valleien van de Ardennen, namelijk de Ourthevallei en de Lavalvallei. Terugkeer naar de accommodatie en avondeten inbegrepen.

Dag 3

Sainte-Ode – Bastogne Vertrek naar Bastogne met de auto na het ontbijt. Kom om 10:00 uur bijeen op het Mc Auliffe plein waar u uw gids zult ontmoeten. Na een korte introductie begint u aan een Jeep-tour om de belangrijke sites van de Slag om de Ardennen te ontdekken. Cirkel van 2u30 : Deze route gaat door het Bastogne War Museum, het Bois de la Paix, het Bois Jacques. Via Recogne en zijn Duitse begraafplaats bereikt u de Place de Bastogne voor een gratis bezoek aan het Airborn Museum en Baracks Bastogne. 4h00 lus: Een uitnodiging om het dorp Sainlez te ontdekken vanuit Bastogne, en zijn museum van de Burgerlijke Herinnering van Sainlez 1940 – 1945. Via de dorpen Lutrebois, Villers-la-Bonne-Eau, het geboortedorp van koningin Mathilde, bereikt u het centrum van Bastogne.

Praktische informatie

Onthaal : dag 1, in de late namiddag (het welkomstpunt zal worden bevestigd op het moment van de boeking) Wandelrecord levering. Verspreiding: De laatste dag aan het einde van de etappe. Mogelijkheid tot een extra nacht en een vertrek ’s morgens na het ontbijt. Framing : wandelen in vrijheid, zonder gids, met uitzondering van de rondleiding die wordt georganiseerd door een gepassioneerde van de Slag om de Ardennen. Accommodatie :Accommodatie : hotels *** of bed and breakfast *** Toegang : met de auto (gratis parkeren voor de duur van het verblijf)

Data / prijzen

Data

Dit verblijf kan op uw gemak worden georganiseerd en vertrek is het hele jaar door mogelijk. De beschikbaarheid zal vooral afhangen van de beschikbaarheid van de gids en het is daarom raadzaam om ruim van tevoren te reserveren.

Tarieven en formules

Hieronder vindt u de lijst met prijzen per persoon voor het jaar 2021. De prijs is vooral afhankelijk van het gewenste aantal nachten, het type kamer en de duur van de rondleiding.
Tweepersoonskamer, Tweepersoonskamer of Driepersoonskamer Eenpersoonskamer
Rondleiding van 2u30 Rondleiding van 4h00 Rondleiding van 2u30 Rondleiding van 4h00
1 nacht 195,00 € 245,00 € 265,00 € 315,00 €
2 nachten 305,00 € 355,00 € 425,00 € 475,00 €
3 nuits 415,00 € 465,00 € 585,00 € 635,00 €
  Prijzen zijn per persoon Minimum groepsgrootte: 2 personen De prijs is inclusief :
 • Halfpension in een ***-hotel of ****
 • Ontbijt en 3-gangendiner
 • Gratis parkeren bij vertrek
 • IGN-kaart van de wandeling
 • Complete map met informatiebrochures, bagagelabels, etc.
 • De Willys Jeep Guided Tour voor de gekozen duur
De prijs is exclusief :
 • dranken
 • picknicks
 • persoonlijke uitgaven en verzekering
 • Toegang tot musea zoals het Bastogne War Museum
 • alles wat niet is aangegeven in “Prijs is inclusief”.

Vanaf

195,00 

U reist te voet

Level : Gemakkelijk

Mogelijkheden :2, 3, 4 dagen

U zult ook graag

De Transardennaise

Vanaf

295,00 

Van Rochefort naar Orval via het Abdijpad

Vanaf

595,00 

De Grand Tour tussen Famenne en Ardenne

Vanaf

620,00 

Waarom Europ'Aventure kiezen

De Ardense specialist

Reizen in vrijheid

Kwaliteits- accommodatie

Gemarkeerde paden

Fiets- en mountainbikevakanties

Bagagetransport

Winkelwagen

Vraag uw offerte op maat

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Contact

Ik stem ermee in dat de ingevoerde informatie kan worden gebruikt in verband met mijn sollicitatie en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Om mijn rechten te kennen en uit te oefenen, in het bijzonder om mijn toestemming in te trekken, raadpleeg ik het privacybeleid door hier te klikken.


This will close in 0 seconds

Scroll naar top